Arctisztítás

Az arcon lévő bőrelváltozásokat, speciális gép segítségével tisztítjuk, amely fájdalom- és hegmentes. 

Felhasználási terület:
    • bőrtisztítás, pórustisztítás| 
    • elhalt hámsejtek, komedók és bőrparaziták eltávolítása
    • bőrlégzés és vérkeringés fokozása 
    • bőrtextúra javítása 
    • hatóanyag-bevitel 
    • lifting 
    • aktív oxigén, oxidatív szabadgyökök eltávolítása hidrogéndús vízterápiával, öregedésgátló hatás.

A készülék tartalmazza a vadonatúj H2 modult, amely magas koncentrációjú hidrogén generálásával az öregedést fokozó aktív oxigén hatásai ellen kínál megoldást.

Alkalmazási lehetőségek
    • bőrtisztítás, pórustisztítás
    • elhalt hámsejtek, komedók és bőrparaziták eltávolítása
    • bőrlégzés és vérkeringés fokozása
    • bőrtextúra javítása
    • hatóanyag-bevitel
    • lifting
    • aktív oxigén, oxidatív szabadgyökök eltávolítása hidrogéndús vízterápiával, öregedésgátló hatás

Hidrogéndús víz technológia

A magas hidrogén koncentrációjú víz hatása jól ismert a szépségiparban, mint a szabad oxigéngyököket megkötő, a C vitaminnál is erősebb hatású öregedésgátló hatóanyag. Az EunSung legújabb modulja segítségével Ön hidrogéndús vízterápiát alkalmazhat a pácienseinél eltávolítva az aktív oxigént, és ezáltal megállítva bőrük szabad gyökök általi károsodását.

Multipoláris elektroporáció LED fényterápiákkal

Hydra Touch H2 elektroporációAz elektroporáció az egyik leghatékonyabb non-invazív hatóanyag-beviteli eljárás. A készülékből kilépő elektromos, mikroáramos stimulálás megváltoztatja a sejtek polaritását, ezzel átmeneti aquaporin csatornákat hozva létre, amelyeken keresztül a hatóanyag összetevők akadálytalanul eljutnak a bőr mélyebb rétegeibe.

A bőr szarurétege normál esetben téglaszerűen zárt, megnehezítve ezzel a hatóanyagok bejuttatását. Az elektroporációt követően azonban az átmeneti csatornákon keresztül már közvetlenül, anyagveszteség nélkül átereszti a hatóanyagokat az epidermis rétegbe. A technológia biztonságos, hiszen nem változtatja meg, nem okoz károsodást a sejtek biológiai struktúrájában és működésében.

Az elektroporációs kezelőfejet az EunSung kék, vörös és a kettő kombinációjából álló lila LED fényterápiákkal is ellátta. A LED fényterápia vörös színű fénye az ATP-termelődés (sejtenergia) fokozásával jótékony hatással van a sejtek regenerációs folyamataira, míg kék fény bőrfertőtlenítő hatású, az akné-kezelések hatékony kiegészítője.

Hydra Touch H2 elektroporáció
Lift-roll technológia – lifting alacsony frekvenciás árammal

Hydra Touch H2 lift-roll kezelésA Lift-Roll technológia a korábbi Y-alakú lifting továbbfejlesztése. A kezelőfejet görgőkkel szerelte fel a gyártó, amelyek fokozzák a kezelés eredményességét, és jelentősen kellemesebbé teszik a kezelésérzetet.

A Lift-Roll kezelés az arc izomzatát stimulálja középfrekvenciás (1kHz-es) elektromos mikroáram segítségével. Az izmok sorozatos összehúzódása és ellazulása masszázs hatást vált ki a kezelt területen. A közepes frekvenciás áram fokozza a sejtek anyagcsere folyamatait is, ezáltal élettelibbé teszi a bőrszövetet. A görgők által kellemesebbé tett masszázs pedig nyugtatja az idegeket és javítja a vérkeringést.

 

Várjuk időpontfoglalásodat!
0630 347 92 65

Miért válasszon minket?

Szakszerű

Munkatársaink több éves tapasztalattal és rutinnal biztosan az Önnek legmegfelelőbb kezelést javasolják és végzik!

Megbízható

Első konzultációtól kezdve a kezelési program végéig támogatást, teljes körű tájékoztatást nyújtunk Önnek!

Diszkrét

Nálunk biztonságba érezheti magát, az Önről szóló információkat 3. fél számára nem adjuk ki!

Figyelmes

Biztos lehet benne, hogy mindig a maximumot nyújtjuk Önnek a kezelések alatt!

Jelentkezzen be még ma!

Alábbi elérhetőségeink egyikén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, amennyiben szeretne időpontot foglalni!

enbara@enbara.hu

Legfrissebb bejegyzések

A bőr öregedési folyamatát nem tudjuk megállatni, de késleltethetjük. Harminc éves kor alatt ugyan még nincs szükség komolyabb fiatalító beavatkozásokra, prevenciós jellegű kezelésekkel azonban támogathatjuk bőrünket, hogy az minél tovább megtarthassa feszességét. 

A gyógynövények és a szervezet számára fontos vitaminok nem csak gyógyítanak és ápolnak, de szépítenek is. A bőrápolásban is előszeretettel használjuk őket. Az öregedés, a bőrápolás, a szépség és a wellness ismeretek összesítéséből születtek meg a Hush & Hush, prémium márka nutraceutikáliái.

További bejegyzések