Bőr Fotorejuvenáció (ránctalanítás)

A fogalom „fotorejuvenáció” az epidermisben végbemenő öregedéshez köthető változások egyidejű javulását jelenti. A napozás és a dohányzás a legfőbb okozói az idő előtt öregedésnek.

A fogalom „fotorejuvenáció” az epidermisben végbemenő öregedéshez köthető változások egyidejű javulását jelenti. A napozás és a dohányzás a legfőbb okozói az idő előtt öregedésnek. A ráncok az arcbőr rugalmasságának csökkenése miatt jönnek létre. A bőrrejuvenációban használatos bérsérülés nélküli (non-ablatív) technológiának három mechanizmusa ismert:

    • A melegítés, melynek során a hő hatására a fibrolasztok aktiválódnak, újraépítve a kollagént és a megnövelve a pro-kollagén szintézist
    • Bőrgygyászati helyreállítás, ami a fotosérült dermis eltávolítását és az epidermis és dermis paramétereinek a javítását jelenti
    • Endotél sejtek szétszakítása, cytokin aktiváció és kollagén újramodellezés.

A ráncok keletkezésének oka az arcbőr rugalmasságának csökkenése. A bőr rugalmas rostjai kezdetben megvastagodnak. Mivel a bőr elveszti ruglmasságát, a gravitáció lógó bőrt eredményez, mely a nyakon és az állkapcson látható. Az ismételt arci izommozgások finom vonalak formájában rögzülnek az arcon.
Arcfeszesítésnél(bőrrejuváció) és öregségi és májfolt esetén: a  kezelés 2 hetente ajánlott

 


Várjuk időpontfoglalásodat!
0630 347 92 65

 

Miért válasszon minket?

Szakszerű

Munkatársaink több éves tapasztalattal és rutinnal biztosan az Önnek legmegfelelőbb kezelést javasolják és végzik!

Megbízható

Első konzultációtól kezdve a kezelési program végéig támogatást, teljes körű tájékoztatást nyújtunk Önnek!

Diszkrét

Nálunk biztonságba érezheti magát, az Önről szóló információkat 3. fél számára nem adjuk ki!

Figyelmes

Biztos lehet benne, hogy mindig a maximumot nyújtjuk Önnek a kezelések alatt!

Jelentkezzen be még ma!

Alábbi elérhetőségeink egyikén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, amennyiben szeretne időpontot foglalni!

enbara@enbara.hu

Legfrissebb bejegyzések

A bőr öregedési folyamatát nem tudjuk megállatni, de késleltethetjük. Harminc éves kor alatt ugyan még nincs szükség komolyabb fiatalító beavatkozásokra, prevenciós jellegű kezelésekkel azonban támogathatjuk bőrünket, hogy az minél tovább megtarthassa feszességét. 

A gyógynövények és a szervezet számára fontos vitaminok nem csak gyógyítanak és ápolnak, de szépítenek is. A bőrápolásban is előszeretettel használjuk őket. Az öregedés, a bőrápolás, a szépség és a wellness ismeretek összesítéséből születtek meg a Hush & Hush, prémium márka nutraceutikáliái.

További bejegyzések