Scarlet kezelés

Vadonatúj Multi Micro tűs RF
A műtét nélküli bőrfeszesítés és bőrfiatalítás innovatív, hatékony és biztonságos módszere. Már az első kezelés után azonnal látványos eredmények tapasztalhatók, és hatása tartósan megmarad.

Felhasználási terület: ránccsökkentés, bőrfiatalítás, face lifting, akne, aknés hegek, tág pórusok, pókvénák kezelése, nyúlási csíkok kezelése, műtéti hegek halványítása, bőrfeszesítés.
Mivel a rádiófrekvencia nem nyelődik el nagyobb mértékben a bőr pigment-tartalmában, ezért a frakcionális tűs RF kezelés hatékony és biztonságosan alkalmazható megoldás bőrszíntől függetlenül, az év egészében, akár a nyári hónapokban is. A kezelési fájdalom minimális, és a páciens kezelés után azonnal visszatérhet a mindennapi tevékenységeihez.

Alkalmazási lehetőségek
    • ránccsökkentés
    • bőrfiatalítás
    • face lifting
    • akne, aknés hegek
    • tág pórusok
    • nyúlási csíkok kezelése
    • műtéti hegek halványítása
    • bőrfeszesítés

Működési elv
CIT (collagen indukciós terápia) a mikro tűk segítségével
A dermisben a steril mikrotűk behatolása nyomán számtalan mikroszkopikus méretű csatorna jön létre, amelyek stimulálják az új kollagén termelődés természetes folyamatát. Ezeken a csatornákon keresztül továbbá lényegesen hatékonyabban juttathatók be a bőr megújítását segítő olyan hatóanyagok, mint például az A és C vitamint tartalmazó szérumok. A kezelés hatására a bőr frissebb és fiatalosabb megjelenésűvé válik.

Vörös és kék színű LED
A vörös LED impulzusok aktiválják a bőrsejteket, növelve a kollagén termelés mértékét, a bőr nedvességtartalmát, valamint javítják a bőrtónust és bőrtextúrát.
A kék LED fény a propionibacterium acnes-re hatva javítja az aknés bőr állapotát

Eredmények
 

 

Várjuk időpontfoglalásodat!
0630 347 92 65

Miért válasszon minket?

Szakszerű

Munkatársaink több éves tapasztalattal és rutinnal biztosan az Önnek legmegfelelőbb kezelést javasolják és végzik!

Megbízható

Első konzultációtól kezdve a kezelési program végéig támogatást, teljes körű tájékoztatást nyújtunk Önnek!

Diszkrét

Nálunk biztonságba érezheti magát, az Önről szóló információkat 3. fél számára nem adjuk ki!

Figyelmes

Biztos lehet benne, hogy mindig a maximumot nyújtjuk Önnek a kezelések alatt!

Jelentkezzen be még ma!

Alábbi elérhetőségeink egyikén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, amennyiben szeretne időpontot foglalni!

enbara@enbara.hu

Legfrissebb bejegyzések

A bőr öregedési folyamatát nem tudjuk megállatni, de késleltethetjük. Harminc éves kor alatt ugyan még nincs szükség komolyabb fiatalító beavatkozásokra, prevenciós jellegű kezelésekkel azonban támogathatjuk bőrünket, hogy az minél tovább megtarthassa feszességét. 

A gyógynövények és a szervezet számára fontos vitaminok nem csak gyógyítanak és ápolnak, de szépítenek is. A bőrápolásban is előszeretettel használjuk őket. Az öregedés, a bőrápolás, a szépség és a wellness ismeretek összesítéséből születtek meg a Hush & Hush, prémium márka nutraceutikáliái.

További bejegyzések