HIFU kezelés

A szervezetünkben a kor előrehaladtával a kollagén és az elasztin rostok száma csökken, az izomzat, a szalagrendszer gyengül, és így a bőr megereszkedik, ezt a folyamatot a HIFU berendezéssel visszafordíthatjuk. Megemeli a gyengült arcbőrt, javítja a bőr textúráját, valamint egy hosszú távon tartós rugalmasságot és életteli bőrképet biztosít. Non-invazív eljárás, hiszen műtéti beavatkozás nélkül érhetjük el a kívánt eredményt.

Miért pont a HIFU a legmegfelelőbb?

A HIFU tulajdonképpen nagy intenzitású fókuszált ultrahangot jelent. A pontosan meghatározott fókuszpontú ultrahang hullámok a bőr meghatározott rétegében 65 ̊C-fölötti hőmérséklettel elősegítik a kollagén és elasztin rostok termelődését. Az elérhető behatolási mélység adja a HIFU kezelések nagy előnyét más technológiákkal szemben az arcfiatalításban. Míg más eljárásokkal legfeljebb a dermis mély rétegeit érjük el, addig a HIFU képes ez alá, a szubkután réteg alatt elhelyezkedő izomfelszínen lévő SMAS réteghez is eljutni.

A hő hatására a SMAS réteg intenzíven összehúzódik jelentősen fokozva a kezelések eredményességét. A hő hatására a szövetekben egy azonnali kontrakció történik, ami már kezelés után látványosan feszesebb bőrképet eredményez. Feszesebb és rugalmasabb, több kollagént és elasztint tartalmaz, tartósan fiatalos képet mutat.

 

 

Milyen területekre alkalmas a kezelés?

  • Szemöldök emelés
  • Szemkörnyéki ráncok csökkentése
  • Tokalifting
  • Orr-ajak barázda csökkentése
  • Teljes arc kontúrjának megemelése
  • Nyak ráncainak csökkentése

Hány kezelés ajánlott?

Már egy kezelés is elegendő. Az azonnali, kezelés után látható eredmények mellett, a hosszú távú hatás kb. 2-3 hónap alatt alakul ki és akár 1,5-2 évig is tarthat.


 

Várjuk időpontfoglalásodat!
0630 347 92 65

Miért válasszon minket?

Szakszerű

Munkatársaink több éves tapasztalattal és rutinnal biztosan az Önnek legmegfelelőbb kezelést javasolják és végzik!

Megbízható

Első konzultációtól kezdve a kezelési program végéig támogatást, teljes körű tájékoztatást nyújtunk Önnek!

Diszkrét

Nálunk biztonságba érezheti magát, az Önről szóló információkat 3. fél számára nem adjuk ki!

Figyelmes

Biztos lehet benne, hogy mindig a maximumot nyújtjuk Önnek a kezelések alatt!

Jelentkezzen be még ma!

Alábbi elérhetőségeink egyikén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, amennyiben szeretne időpontot foglalni!

enbara@enbara.hu

Legfrissebb bejegyzések

A bőr öregedési folyamatát nem tudjuk megállatni, de késleltethetjük. Harminc éves kor alatt ugyan még nincs szükség komolyabb fiatalító beavatkozásokra, prevenciós jellegű kezelésekkel azonban támogathatjuk bőrünket, hogy az minél tovább megtarthassa feszességét. 

A gyógynövények és a szervezet számára fontos vitaminok nem csak gyógyítanak és ápolnak, de szépítenek is. A bőrápolásban is előszeretettel használjuk őket. Az öregedés, a bőrápolás, a szépség és a wellness ismeretek összesítéséből születtek meg a Hush & Hush, prémium márka nutraceutikáliái.

További bejegyzések